Hos oss får du råd både om behandlingar och med pengar

När du kommer till oss för rådgivning är det lika naturligt för oss att diskutera ditt projekt som att berätta om våra fantastiskta betalningsalternativ.

Helt räntefritt 24 månader – Medicus Månadsfaktura

Genom att använda vår räntefria Medicus Månadsfaktura kan du finansiera köp upp till 100 000 och med så lång återbetalningstid som 84 månader. Du kan närsomhelst välja att återbetala en större summa, avsluta krediten helt, förlänga din kredittid eller öka din limit – allt för ökad handlingsfrihet.

Vi ger dig ekonomiska muskler på några minuter

Det är enkelt att ansöka om Medicus Månadsfaktura och du får snabbt besked – på bara några minuter har du pengarna på ett konto om allt är i sin ordning och du kan använda krediten direkt. Uppfyller du inte alla kriterier vid ansökan får du gärna registrera en medsökanden om det behövs.

Snabba pengar i 60 dagar helt gratis

Du har alltid upp till 60 dagars gratis kredit från ditt inköpsdatum, du kan alltså välja att använda vår ränte-och avgiftsfria delbetalning i 60 dagar helt utan uppläggningsavgift, helt utan administrationsavgift och helt utan ränta.

Supreme Card Women stödjer Cancerfonden

Du kan också välja att ansöka om Supreme Card Woman. Varje gång du använder kortet skänks 1 krona till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj samtidigt som alla köp du gör ger dig poäng att använda vid årets slut.

Du kan använda ditt Supreme Card Women runtom i världen och göra både köp och kontantuttag.

Kostnadsfri ansökan

Är du intresserad av någon av våra betalningsaltenativ gör du ansökan i samband med ditt besök hos oss. Det enda du behöver ta med dig är en giltig identitetshandling.  Din ansökan behandlas konfidentiellt och du har 30 dagar efter godkännande att fundera om du vill använda din kredit – du är inte tvingad att utnyttja vårt erbjudande.

Vår ansökan kommer heller inte att ligga dig till last om du vill söka annan kredit för annat ändamål.

Med Stockholms Medicus olika betalningsalternativ får du helt enkelt ekonomiska muskler.