Bröstlyft utan implantat

Stora bröst tappar ofta sin form och även ibland sin volym redan i tidigare år men oftast efter amning, viktnedgång och på grund av sämre hudelasticitet. Målgruppen är stor för den här typen av bröstkirurgi eftersom flertalet kvinnor någon gång i livet upplever sig har bröst som tappat både volym och form oavsett tidigare storlek.

Ett bröstlyft är ett individuellt anpassat bröstkirurgiskt ingrepp och kan till exempel rekommenderas till dig som är nöjd med storleken på din byst men tycker att brösten tappat formen och börjat hänga. I vissa fall är vårtgårdslyft ett fullt tillräckligt alternativ.

Ett annat exempel är de som uppfattar sina bröst som tunna och platta då vi förr rekommenderar ett bröstlyft i kombination med bröstförstoring, antingen med filler, fett eller implantat.

Även i de fall där dina bröst har förlorat sin volym går det att återskapa ett ungdomligare utseende genom att bara lyfta bysten utan att återskapa din tidigare storlek – vackra bröst handlar inte bara om storlek.Oavsett vilken metod som väljs för att erbjuda dig en fast och toppig byst är sannolikheten stor att vi förminskar och flyttar både vårtgård- och bröstvårta för att harmonisera med formen på din nya decolletage.

Vid mommy make over, läs bukplastik med fettsugning erbjuder vi i de fall där det är anatomiskt möjligt bröstlyft med implantat helt fritt från ärrvävnader.Beroende på vilken operationsmetod som väljs för att åstadkomma ditt bröstlyft kan ingreppet utföras antingen med hjälp av lokal bedövning eller under narkos vilket innebär att du sover.

Bröstoperationen tar cirka 2 timmar att genomföra och lämnar dig med ett permanent resultatet förutsatt att din vikt inte ökar radikalt.En operation i syfte att lyfta din byst är ett plastikkirurgiskt ingrepp som rekommenderas alla kvinnor som passerat 18 år och motiveras hos oss av både medicinska och kosmetiska skäl.

  • Behandlingstid från: 60 minuter

  • Bedövning: Lokal

  • Återhämtningstid: 0 – 2 dagar