Bröstförstoring med implantat

 Du som vill få fastare, toppigare eller större bröst och funderar på ”bröstförstoring”? Bröstförstoring har blivit ett samlingsnamn för ett ingrepp som gör brösten större men som med dagens olika metoder också kan betyda olika saker. Till exempel erbjuder vi bröstförstoring med vattenbaserad filler eller med kroppseget fett, 2 ekologiska alternativ som går snabbt att utföra, utan krav på narkos och med kort återhämtning. Dock finns det begränsningar med de både metoderna, du kan inte få vilken storlek du vill och det går inte att precisera de nya bröstens storlek och placering lika exakt som med silikonimplantat.
Att operera brösten är ett av de vanligaste estetiska ingreppen och hjälper många kvinnor som oavsett ålder känner sig bekväma med sin byst. Tack vare den kontinuerliga utvecklingen av bröstimplantat och olika metoder går det idag att korrigera bröst som upplevs som oproportionerliga, asymmetriska eller hängiga. Silikonbröst eller rättare sagt bröstimplantat består egentligen av ett tunt räfflat silikonhölje med en mjuk silikongelé inuti. Just silikon har visat sig vara ett av de mest lämpliga material att använda permanent inuti den mänskliga kroppen då kisel, som silikon tillverkas av är kompatibelt med människokroppen. I Sverige är dem runda och lite billigare bröstimplantaten mer populära än de motsvarande anatomiskt droppformade. Att priset på bröstförstoringar är anledningen till att fler kvinnor väljer runda bröstimplantat är inte hela sanningen, den runda formen passar de flesta kvinnor och finns i ett stort antal storlekar och modeller.
För att försäkra dig om dig om ditt resultat har vi valt att enbart arbeta med kända varumärken som Allergan, Mentor och Motiva. Tillsammans med Crisalix VR-glasögon kan vi dessutom ge dig en fantastisk känsla hur du och din kropp förändras med den senaste 3D-tekniken. Vilken bröstförstoringsmetod eller vilket bröstimplantat som ger dig bästa resultatet beror i första hand på din egen bröstvävnad och dina egna förväntningar. En bröstförstoring gör kroppen mer proportionerlig men vilken metod som är bäst bestämmer vi tillsammans vid ditt konsultationstillfälle.

  • Behandlingstid från: 60 minuter

  • Bedövning: Lokal

  • Återhämtningstid: 0 – 2 dagar