Inget ärr efter bröstförstoring

3 sätt att förstora brösten utan ärr

Är det möjligt att kunna förstora brösten utan ärrvävnader? För hur bra skulle inte det vara…att få behålla den lilla hemligheten för sig själv?

1/ att förstora brösten med proteser (silikonimplantat) är den vanligaste metoden idag. Dock är det svårt att göra en ärrvävnad osynlig vilket vi löser med invasiv, ablativ fraktionslaser som kombinerar både Erbium- och koldioxidlaser, det bästa av två världar!

2/ Cicamed är namnet på den kiselbaserade ärrvävnadskräm som vi rekommenderar ALLA (oavsett ärrvävnad) att använda, i synnerhet i kombination med våra legendariska fraktionslaserbehandlingar!

3/ Att injicera kroppseget fett eller vattenbaserad filler lämnar inga ärrvävnader överhuvudtaget vid injektionspunkten – på sin höjd får du ett plåster på såret när du åker hem!

Vilken metod som passar dig bäst avgörs dels av dina anatomiska förutsättningar (är brösten långa, är brösten tubulära, är brösten platta som påsar, är brösten små som myggbett…?) dels såklart av din ekonomi, hur snabbt du vill se resultat, hur länge du kan tänkas vilja vara hemma efter behandling och eventuella risker förknippade med vald metod.

Allt det och lite till fixar vi vid ditt första rådgivningstillfälle då vi även checkar din hälsa, provar och mäter ut din storlek samt gör ansökan om räntefri månadsfaktura…(om du vill).

Hör av dig till vår växel och boka en kostnadsfri rådgivning, få en skriftlig offert med dig hem och bestäm dig i lung och ro 🙂